1-877-837-1267

Lazada Seller Malaysia Issue #351

by Raymond
Updated July 20, 2019

Harini rasa nak nangis chat dengan Psc.

Saya ada problem untuk editing 1 SKU SAYA. Tak boleh update image, dan price. Bila update keluar error. Dan ini adalah salah satu top sku saya. Bagi small seller macam saya memang ianya amat memberi kesan pada sale saya.

Kenapa saya nak nangis bila chat dengan psc, sebab walaupun saya bagi case number saya, saya perlu ulang semula apa masalah saya dari A sampai ke Z.

Saya perlu bagi screenshot error tersebut yang sebelum2 ni saya dah bagi. Sebelum ni saya dah chat 5 ke 6 kali jugak rasanya untuk case yang sama dan jawapan sama sahaja.

"Kami akan revert semula pada awak melalui email "
"Kami akan bawak issue ini ke internal team untuk semakan"

Kalau bagi sebarang solution tak apa ataupun inform sebarang punca kenapa masalah ni pun tak apa. Masalah nya bila chat jawapan yang sama dan tak membantu saya langsung.

sekian.

#hopefullynextchatwithpscigetsomegoodnewsnotsameanswer
#saledecrease

shares
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RAYMOND SIM

Next-level SEO training and link building strategies

Connect

twitterfacebookyoutube-playinstagramwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram